time
19 mei 2022: 11.00 - 12.00 uur

Gratis webinar – Optimalisatie van toegangsprocessen op logistieke locaties

De logistieke sector kent een indrukwekkende groei en de eisen die aan logistieke processen worden gesteld, liggen steeds hoger. Dat geldt ook voor logistieke (toegangs)processen. Hoe richt u deze veilig en efficiënt in? En wat kan krachtige hardware in combinatie met slimme software voor u betekenen?

Securitas en Peripass hebben de handen ineengeslagen om processen op logistieke sites efficiënt en veiliger in te richten. Hoe dat in zijn werk gaat laten we zien tijdens ons webinar waarin we ingaan op de uitdagingen van een van onze klanten. Stap voor stap nemen wij u mee in het implementatieproces van de nieuwste beveiligingsoplossingen, hardware en slimste software.

Tijdens dit webinar komt u meer te weten over:

  • Het optimaliseren en veiliger inrichten van (toegangs)processen op logistieke sites.
  • De toegevoegde waarde van yard management in combinatie met innovatieve beveiligingsoplossingen.
  • De nieuwste beveiligingsoplossingen, hardware en slimme software.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is interessant voor iedereen die meer te weten wil komen over het veilig en efficiënt inrichten van (toegangs)processen op logistieke locaties.

De sprekers

Maxime Francken Peripass

Maxime Francken is Business Development Representative bij Peripass en expert op het gebied van yard management-oplossingen. Tijdens het webinar geeft hij voorbeelden van de nieuwste ontwikkelingen in de logistiek, retail, productie en food & beverage sector, waar Peripass zijn expertise in vindt.

Paul van Beek Securitas

Paul van Beek is Business Development Manager bij Securitas. Hij vertelt tijdens zijn presentatie over de mogelijkheden om met behulp van technologie veilige, efficiënte en gastvrije processen in te richten.